Ademen is meer dan je lichaam voorzien van zuurstof. Het is tanken van levensenergie… Dus toe maar neem nog een teug en laat de levensenergie door je heen stromen.

In de ademworkshops laat ik je de kracht van het ademen ervaren, zodat jij contact kunt maken met je lichaam en met wie jij bent. Tijdens de ademworkshops adem je in de verbonden ademhaling met de Balance Breathing methodiek. Je gaat de levensenergie door je lichaam voelen stromen en zult je energieker en levendiger voelen.

Stressmomenten of vervelende ervaringen kunnen ervoor zorgen dat je niet meer vrijuit ademt. Vaak wordt tijdens onplezierige momenten de adem gelimiteerd of ingehouden en hiermee de emotie opgeslagen in je lichaam. Dit kan leiden tot een ‘verkeerde’ ademhaling, zoals bijvoorbeeld te oppervlakkig, te snel, te weinig, te langzaam ademen. Een verkeerde ademhaling veroorzaakt weer fysieke klachten, zoals weinig energie, moeheid, lage weerstand, spijsverteringsklachten, longklachten, spanning in je lijf.

Inhoud workshop ‘adem je vrij’:

  • Uitleg over de ademhaling. Waarom is een goede ademhaling zo belangrijk? De effecten van een goede ademhaling op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.
  • Ademsessie in de verbonden ademhaling. Je mag tijdens de ademsessie werken met jouw eigen levensthema, belemmerend patroon of emotie.
  • Ontspanning. Je hebt tijdens de ademsessie volop levensenergie getankt, tijdens de ontspanning geef je deze energie de ruimte om z’n helende werk te doen.

Na deze workshop adem je weer vrij en op een natuurlijke manier en is je ademhalingssysteem open. Ook ben je in staat om bij toekomstige uitdagende en vervelende situaties je ademhalingssysteem open te houden.

Werken met de verbonden ademhaling zorgt er voor dat je weer vrij en natuurlijk kunt ademen. Je voelt je energiek, fit, je weerstand krijgt een boost en je voelt je lekkerder je vel.

Ik werk met kleine groepjes van maximaal 4 personen, zodat ik jou voldoende aandacht en begeleiding kan geven.

Datums:

Locatie: Monseigneur Nolensstraat 27, 6431 JL Hoensbroek (Yoga en dansstudio Leonie)

Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar:

mariska@energetischcentrummariska.nl

Vermeldt hierin je naam en de datum dat je mee wil doen.